fejlécvágott squeezfunnelba

Ismerd meg a jövő digitális fizetőeszközét! Neked is eleged van már a bankokból? Az árfolyam ingadozásokból, amik miatt mindig pénzt vesztesz? Ha lemaradtál a Bitcoin fantasztikus sikeréből, akkor ez az információ neked szól! Ismerd meg azt az üzletet, aminek segítségével,akkor is pénzt tudsz keresni, ha nem hozol be egyetlen embert sem! Nem kell ismerősöket zaklatnod, mégis pénzt tudsz keresni abból a pénzügyi trendből, ami meg fogja határozni a jövőben pénzügyi kultúránkat!

Nincs szükséged bonyolult számítógépes háttérre

A befizetett pénzed biztonságban van, és nem inflálódik

Egy világméretű rendszert építhetsz fel az internet segítségével

OneCoin - a jelen világüzlete a jövő valutája

Úgy érzed, hogy most egy kicsit összezavarodtál az információtól? Hidd el ez normális. Ez a 2 videó segít a kérdéseid megválaszolásában. Kattints ezekre a rövid videókra és ígérem letisztul minden a OneCoin-nal kapcsolatban.

Ismerd meg a OneCoin üzletet!I

Egy üzlet, ami teljesen felrúgta a hálózatépítés közel 60 éves tradícióját! Más a módszer, más a sebesség, és más az eredmény! Nézd meg a videókat és a lenti táblázatot és egy új világ nyílik ki előtted!

12920380_196027747454472_3969475359291201045_n

Nincsenek tranzakciós díjak és egyéb költségek

Nincs havidíj, havi kötelező vásárlás

OneCoin üzlet teljesen legális és a világ összes országában működik

Kevesebb, mint két év alatt több mint 1.700.000 tagja van a rendszernek

A network marketing csúcskeresői között már a világelső a OneCoin üzletet építi

Haladj te is a trenddel! Ha a Bitcoinról lemaradtál, akkor használd ki a OneCoin cryptovaluta erejét! Regisztrálj be akár ingyen, és légy részese a One Coin üzlet világméretű terjeszkedésének!

Nézd meg mit mond a OneCoin tulajdonosa a OneCoin jövőjéről! Ez az amit kerestél eddig! A másik videóban pedig a világ legtöbbet kereső networkere beszél, hogy miért különleges választás a OneCoin üzlet

A OneCoin vállalat fő tevékenysége

Termékek és OneAkademy cryptovaluta képzések (OneCoin előállítás, működés, cserekereskedelem, tőzsdézés, vásárlás stb.) értékesítése, valamint a OneCoin partnereinek lehetőségük van cryptovaluta (digitális pénz) kitermelésére. A cryptovaluta semmilyen állami vagy központi bankkal nem áll kapcsolatban ezért értékkel bír. Az érték megállapításához ugyanúgy viselkedik, mint az arany és az ezüst, azaz árfolyamát a kereslet és a kínálat határozza meg.

Az OneCoin Ltd és termékei legálisak, törvényesek, az erről szóló német joghatósági engedélyek megtekinthetőek!

2015-05-13_1515
IMG_3139

 A OneCoin egy új típusú cryptovaluta

Ezt a valutát elődei, a Bitcoin és a Litecoin sikere inspirálta. Az Onecoin lehetőget kapott arra, hogy kiváló technológiával, innovatív megközelítéssel sikerre vigye azt a cryptovaluta piacon.  Mint minden cryptovaluta, az OneCoin „érmék”is un. bányászat útján születnek. Összesen 2,1milliárd Onecoin bányászatára van lehetőség. Amikor mind felszínre került, akkor további érmék bányászatára már nincs lehetőség. A OneCoin bányászat zártkörű, csak az Onecoin regisztrált partnerei számára elérhetőek.

 

OneCoin cég tulajdonosa vásárolt egy Bankot!

Ez az egyetlen MLM cég, akinek saját bankja van! Így lényegesen egyszerűsödnek a tranzakciók.

 
IMG_2809
kereseti lista 2016.01.29.

A Businessforhome.org oldalon megjelent kereseti lista.

Az első 25.-ben 4 ember van a OneCoin üzletből. Magát a listát is olyan ember vezeti, aki a OneCoin üzletben van. Ami elgondolkodtató, hogy ez 1 év eredménye, és hogy 4.000.000 dollárral vezeti! Ez egy 21. századi üzlet 21. századi gyorsasággal!

Gyakran ismételt kérdések

1. Miért jobb a OneCoin, mint a BitCoin?

A BitCoinnak 5 év alatt kb 250.000 partnere van ezzel szemben a OneCoin fantasztikusan indult és kevesebb,mint 2 év  alatt több, mint 1.700.000 partnerünk van.OneCoin vállalat profi szakmai stábbal, branddel a BitCoin ilyennel nem rendelkezett.

3. Mennyi coint tud a cég termelni naponta?

Az első bányászati szakaszban, hat blokkban folyik egyszerre a bányászat és blokkonként 10.000 coint tudunk termelni tehát óránként 60.000 coint tudunk kibányászni maximálisan. Naponta 1.440.000 coint.

5. Hogyan működik a bányászat?

Minden OneCoin partnernek lehetősége van bányászni. A tokeneket elküldik automata üzemmódban bányászni és mi ezt rögzítjük. Viszont, hogy minél gyorsabban tudjon haladni a bányászat így a bányászni küldött tokeneket egy közös pénztárcába gyűjtjük, és onnan ömlesztve küldjük el bányászni a blokkokba. A kitermelt coinokat jóváírjuk a termelés után a partnereink coin számláján.

2. Biztonságos e a OneCoin?

A bányászatot és a bányászati blokkokat minden hónapban független auditorok (könyvvizsgálók által), ellenőrök vizsgálják és hitelesítik havonta.

4. Mi határozza meg a coinok árfolyamát?How long is this offer available at the current price?

A OneCoin vállalat kereslete tehát a regisztrált befektető partnerek számának növekedése, népszerűsége, valamint ahogy haladunk az időben úgy egyre nehezebb lesz bányászni a coint így ez is növeli az értékét. Az Onecoin-nak a legjobb a marketing stratégiája, valamint a technológiai koncepciója (complex high-quality algoritmus, 3 erős szerverpark) is a versenytársakénál.

Haladj te is a trenddel! Ha a Bitcoinról lemaradtál, akkor használd ki a OneCoin cryptovaluta erejét! Regisztrálj be akár ingyen, és légy részese a One Coin üzlet világméretű terjeszkedésének!

Elérhetőségeim: 

E-mail: ekipeti@gmail.com

Telefon: 36/30-277-0701